Virbac EFFITIX – spot on, za pse 10-20 kg

Effitix se koristi kao rastvor za lokalno nakapavanje na kožu (spot-on) pri infestacijama buvama i/ili krpeljima u slučajevima kad je potrebno i repelentno delovanje odnosno zaštita od uboda komaraca i/ili papataća.

1,000.00 din

Šifra proizvoda: 14406 Kategorije: , Oznake: , , ,
Spread the love

Opis

EFFITIX 10-20 kg spot on kapi protiv buva i krpelja 1 ampula

Rastvor za lokalno nakapavanje na kožu za pse težine 10-20 kg

Sastav:

-fipronil 134mg

-permetrin 1200mg

-sa pomoćnim supstancama i nosačima

Effitix ima dvostruko delovanje, tako što uništava ektoparazite prisutne na koži i dlaci pasa i repelentno jer odbijaju parazite. Delovanje protiv buva, krpelja, komaraca i papataće. Pas će biti zaštićen od  bolesti koje prenose ovi paraziti – Lajmska bolest, Lajšmanija, Piroplazmoza, bolest srčanog crva, Dipilidium pantljičare…

Delovanje 1 mesec.

Ne koristi se kod mačaka i kunića!!!

Krpelji, buve, komarci i papataći su skoro svuda oko nas. Nije važno da li ste izveli psa u šetnju u park, šumu ili ste otišli na putovanje, opasnost od ovih štetočina je skoro uvek prisutna.

Na stranu to što su smetnja i to što grizu i ubadaju vašeg psa, oni su sposobni da prenesu razne bolesti kao što su piroplazmoza, lajmska bolest ili lajšmanioza, oboljenja koja mogu ozbiljno naškoditi vašem psu.

Groznica, slabost, letargija, oštećena koža, krvavljenje iz nosa, bubrežna slabost pa čak i smrt – lista simptoma koja mogu pogoditi vašeg psa je prilično dugačka.

Zahvaljujući Effitix rastvoru za lokalno nakapavanje na kožu sada je moguće efikasno zaštititi vaše ljubimce.

Idealna osoba koju bi trebalo posetiti u cilju dobijanja pravih informacija o tome kakao da zaštitite vašeg psa od ektoparazita – je vaš VETERINAR.

Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu leka. U slučaju neželjenih efekata konsultujte se sa vašim veterinarom.
U skladu sa zakonskom regulativom proizvod se ne prodaje preko Interneta već isključivo u veterinarskoj apoteci.

Dostupan samo u veterinarskoj apoteci. Pre primene pažljivo pročitajte uputstvo o veterinarsko medicinskom proizvodu. O rizicima i nuspojavama posavetujete se s veterinarom.

NAPOMENA: Iskazana cena je za 1 ampulu!

 

Dodatne informacije

Težina 0.01 kg
Proizvođač

Virbac