FYPRYST Combo – spot on, za pse 10-20 kg

FYPRYST® Combo 10-20 kg

Spot on rastvor za nakapavanje za srednje pse 134 mg

Ektoparazitik za lokalnu primenu.

750.00 din

Šifra proizvoda: 14412 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Uništava odrasle buve, njihova jaja i larve, kao i krpelje i pavaši. Koristi se i kao sredstvo pri lečenju alergijskog dermatitisa izazvanog ujedima ovih insekata. Dejstvo je 8 nedelja protiv buva a 4 nedelje protiv krpelja.

Koristi se kod infestacije buvama, samostalne ili udružene sa infestacijom krpeljima i/ili pavašima.

-Eliminacija buva (Ctenocephalides spp.). Efikasnost insekticida protiv novih infestacija sa odraslim buvama traje 8 nedelja. Prevencija razmnožavanja buva inhibicijom razvoja jaja (ovicidna aktivnost), larvi i lutki (larvicidna aktivnost) poreklom od jaja koje su položile odrasle buve, traje 8 nedelja nakon primene.

-Eliminacija krpelja (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Dermatocentor reticularis, Rhipicephalus sanguineus). Ovaj lek ima dugotrajno akaricidno dejstvo protiv krpelja i do 4 nedelje.

-Eliminacija pavaši (Trichodetes canis).

Ergonomski oblikovana pipeta omogućava brzu, jednostavnu i sigurnu primenu leka. Sprečava kontaminaciju okoline i tre- tirane životinje s razvojnim oblicima buva.

Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu leka. U slučaju neželjenih efekata konsultujte se sa vašim veterinarom.
U skladu sa zakonskom regulativom proizvod se ne prodaje preko Interneta već isključivo u veterinarskoj apoteci.

Dostupan samo u veterinarskoj apoteci. Pre primene pažljivo pročitajte uputstvo o veterinarsko medicinskom proizvodu. O rizicima i nuspojavama posavetujete se s veterinarom.

NAPOMENA: Iskazana cena je za 1 ampulu!

 

Dodatne informacije

Težina 0.01 kg
Proizvođač

KRKA