Vetocanis Repellent Collar Cat

Vetocanis Repellent Collar Cat – Ogrlica protiv krpelja, buva i komaraca, za mačke

Ogrlica protiv parazita za mačke od 9 meseci starosti, pomaže u zadržavanju buva, krpelja i komaraca 3 meseca. Razvijeno pod veterinarskim nadzorom, sa ekstraktima Margose i Lavandina, sa odbojnim svojstvima.

440.00 din

Šifra proizvoda: 22719 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Vetocanis ogrlica je efikasna 3 meseca i zaštitiće vašu mačku od ujeda parazita poput buva, krpelja ili komaraca. Nakon nanošenja ogrlice, oslobađanje aktivne supstance je postepeno i stalno čak i kada postoje potencijalno ometajući spoljni faktori (kiša, sunce). Najefikasniji je nakon nekoliko dana. Ogrlicu treba nositi kao preventivnu meru i zameniti je svaka 3 meseca. Ova ogrlica protiv buva i krpelja sadrži ekstrakte Margose i Lavandina koji su poznati po svojim odbojnim svojstvima. Daje prijatan miris koji ne utiče na njuh vaše mačke, a opremljen je sistemom protiv gušenja: ako se mačka zakači za ogrlicu, pukne tako da mačka može izvući glavu.

Crna ogrlica, dužina ogrlice: 35 cm.

Pogodno za mačke starije od 9 meseci.

Aktivne supstance: ekstrakt margoze (CAS br. 84696-25-3): 20 g / L (m / v), Lavandin (CAS br. 917-69-9): 15 g / L (m / v), pomoćne supstance ksp 1L.

Postavite ogrlicu oko vrata životinje i umereno zategnite (ostavite debljinu od 2 prsta između vrata i ogrlice) i odsecite izbočeni deo petlje. Najefikasniji je nakon nekoliko dana i traje oko 3 meseca. Treba ga nositi pre zaraze i zameniti svaka 3 meseca. Može se koristiti sa mačkama starosti 9 meseci ili više.

Ne upotrebljavati na kućnom ljubimcu koji se ne oseća dobro ili je rekonvalescentan, kao ni na mačkama mlađim od 3 meseca. Samo za spoljnu upotrebu. Ne gutati. Držati van dohvata dece. Odložite ambalažu i okovratnik u skladu sa pravilima vašeg lokalnog veća koja regulišu odlaganje otpada. Uklonite ogrlicu sa prvih znakova netolerancije. U slučaju alergije, skinite ogrlicu i kućnog ljubimca odmah operite blagim sapunom.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Proizvođač

Vetocanis