BRAVECTO Plus Cat – spot-on za mačke 2,8-6,25 kg

BRAVECTO Plus Cat (topikalni rastvor fluralanera i moksidektina) za mačke je rešenje za buve, krpelje, srčanog crva i crevne parazite u jednoj lakoj, 2-mesečnoj protekciji.

5,100.00 din

Šifra proizvoda: 29886 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Prednosti:

Novi BRAVECTO® Plus Cat (topikalni rastvor fluralanera i moksidektina) za mačke je rešenje za buve, krpelje, srčanog crva i crevne parazite u jednoj lakoj, 2-mesečnoj protekciji. Posebno dizajniran za izazove lečenja mačaka, BRAVECTO PLUS isporučuje sve što očekujete od BRAVECTO-a i više.

INDIKACIJE:

BRAVECTO PLUS je indikovan za prevenciju bolesti srčanog crvae uzrokovane Dirofilaria immitis i za lečenje infekcija crevnim okruglim crvima (Tokocara cati; larve 4. stadijuma, nezrele odrasle jedinke i odrasli) i ankilostoma (Ancilostoma tubaeforme; 4. stadijum adults adults ).

BRAVECTO PLUS ubija odrasle buve i indikovan je za lečenje i prevenciju infestacije buvama (Ctenocephalides felis) i lečenje i kontrolu infestacije krpelja [Ikodes scapularis (crnonogi krpelj) i Dermacentor variabilis (američki pseći krpelj)] tokom 2 meseca mačke i mačići uzrasta od 6 meseci i više i težine 1,2 kg ili više.

BRAVECTO PLUS koristi vlasnicima mačaka i vašoj klinici.
Lako za vlasnike mačaka

Dvomesečni lek koji kombinuje zaštitu od buva i krpelja, lečenje crevnih parazita i prevenciju srčanih crva može biti lakši za vlasnike mačaka nego mesečne doze više proizvoda.

Stvara manje stresa

Proizvod produženog trajanja može pomoći u ublažavanju stresa za mačke i njihove vlasnike.

Podstiče usklađenost

Manje česta primena može dovesti do manje praznina u zaštiti.7-9

Povećava dužinu zaštite

Korišćenje proizvoda od 2 meseca može povećati ukupan broj meseci pokrivenosti.7-9

Odgovara naučnim preporukama

Savet za parazite na životinjama (CAPC) preporučuje zaštitu mačaka tokom cele godine od buva, krpelja, srčane gliste, okruglih glista i ankilostoma.

Dostupan samo u veterinarskoj apoteci. Pre primene pažljivo pročitajte uputstvo o veterinarsko medicinskom proizvodu. O rizicima i nuspojavama posavetujte se s veterinarom.

NAPOMENA: Iskazana cena je za 1 ampulu!

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Proizvođač

MSD