Pro Plan Vet Diet Gastrointestinal – 1,5 kg

PURINA Pro Plan EN Gastrointestinal – Formula za varenje je kompletna dijetalna hrana za lečenje crevnih poremećaja, uključujući slučajeve ekstremne dijareje i upale creva, kao i probleme sa pankreasom.

Dijeta formulacije pogodna je za odrasle pse i rastuću štenad jer sadrži vrlo probavljive sastojke sa dodatkom vitamina i minerala za potpuno hranjenje.

2,000.00 din

Šifra proizvoda: 21570 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

PURINA EN Gastrointestinal Formula za varenje je kompletna dijetalna hrana za lečenje crevnih poremećaja, uključujući slučajeve ekstremne dijareje i upale creva, kao i probleme sa pankreasom. Dijeta formulacije pogodna je za odrasle pse i rastuće štenad jer sadrži vrlo probavljive sastojke sa dodatkom vitamina i minerala za potpuno hranjenje. Pomaže u smanjenju količine ne probavljenog materijala u crevima koji se nakuplja u crevima, često uzrokujući nelagodu.

Sastojci: kukuruzno brašno, pirinčano brašno, kukuruzni gluten, sušeni protein živine, sušena pulpa repe, smanjenje hranjivog ukusa, kokosovo ulje, minerali, životinjska masnoća, mono i digliceridi, sojino ulje, riblje ulje, inulin

Hranjiva vrednost: vitamina A je 30 000 IU / kg, vitamina D3 1000 IU / kg, vitamina E 560 mg / kg, vitamina C 140 mg / kg, gvožđa 60 mg / kg, joda 2,0 mg / kg, bakra 12 mg / kg, mangan 15 mg / kg, cink 150 mg / kg, selen 0,13 mg / kg, sa antioksidansima

Energetska vrednost: proteina 24%, masti 10,5%, sirov pepeo 6%, sirova vlakna 2%, natrijum 0,3%, kalijum 0,65%, kalcijum 1,1%, fosfor 0,9%, masne kiseline srednjeg lanca 2%

Poslužite vašeg kućnog ljubimca dijetalnom poslasticom Purina Pro Plan Veterinarske dijete u vidu niskomasne EN Gastrointestinal suve hrane za pse. Ova specijalna formula koja se obično koristi za kućne ljubimce koji pate od gastrointestinalnih problema, male je masnoće, što je idealno za pse koji imaju poteškoće u varenju masti.

Pored toga, poboljšana je prebiotičkim vlaknima koja pomažu u varenju i mogu zapravo da smanje rizik od dijareje. A sa odličnim ukusom i velikom probavljivošću za apsorpciju hranljivih materija, predstavlja odličan izbor za pse sa određenim prehrambenim potrebama.

Ključne prednosti:

  • Sadrži prebiotik, umerenu masnoću i malo vlakana da podrži crevno zdravlje.
  • Visoko svarljiva formula omogućava optimalnu apsorpciju hranljivih materija za kompletnu i uravnoteženu ishranu.
  • Recept s malo masti pogodan je za pse koji imaju poteškoće u varenju masti, a odličan ukus će se svideti izbirljivim jedarima.
  • Obično se koristi za kućne ljubimce sa gastrointestinalnim (GI) poremećajem i zapravo može umanjiti uobičajene probleme sa stomakom.

 

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Proizvođač

Pro Plan