Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini – 1 kg

Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Mini – Hrana za pse sa piletinom

Izuzetno svarljiva kompletna dijetetska hrana za ljubimce, za redukciju poremećaja apsorpcije creva i za kompenzovanje lošeg varenja kod odraslih pasa. Ova hrana za ljubimce obogaćena vlaknima ima povećan nivo natrijuma i kalijuma i izuzetno svarljive sastojke.

1,850.00 din

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 30017 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Na probavno zdravlje vašeg psa mogu negativno uticati mnoge stvari, a kada vaš pas ima probavne smetnje, to je potpuno neprijatno iskustvo za sve uključene. Dobra vest je da možete pomoći svom psu da se oseća bolje uz hranu koja revolucionira način pristupa problemima GI koji reaguju na vlakna stavljajući zdravlje mikrobioma – jedinstveni crevni ekosistem vašeg ljubimca – u prvi plan brige o GI.

Gastrointestinal Biome hrana sa ActivBiome+, patentiranom Hill’s tehnologijom sastojaka, klinički je pokazala da rešava pseću dijareju za 24 sata i smanjuje rizik od ponovne pojave. Posebno su ga formulisali nutricionisti i veterinari gastroenterolozi kako bi promovisali zdravu stolicu, hranili crevni mikrobiom i smanjili rizik od recidiva.

Primarne indikacije:

  • Enteropatije koje reaguju na vlakna (dijareja debelog creva) – Zatvor – Oblici hronične enteropatije (inflamatorne bolesti creva): Dijareja koja reaguje na antibiotike, Dijareja koja reaguje na steroide, Dijareja koja reaguje na hranu – Infektivna dijareja – Kolitis (akutni ili hronični) – Stres kolitis kod pasa >14 kg – Histiocitni ulcerozni kolitis – Gastrointestinalna neoplazija – Nadutost – Insulinom

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

Klinički je dokazano da Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome pomaže učvršćivanju meke stolice za 24 sata i smanjuje rizik od ponovne pojave.

  • Aktivno hrani mikrobiom creva i podstiče redovnu zdravu stolicu
  • Klinički se pokazalo da pomaže u ograničavanju ponavljanja digestivnih smetnji
  • Pomaže u smirivanju digestivnog trakta

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Revolucionarna tehnologija ActivBiome+ hrani mikrobiom vašeg ljubimca
  • Jedinstvena mešavina probiotičkih vlakana
  • Hrani mikrobiom za proizvodnju korisnih postbiotika

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Proizvođač

Hill’s