Advance Medium/Maxi Sensitive Salmon – 12 kg

ADVANCE Medium/Maxi Sensitive Salmon (preko 10 kg) je kompletan i uravnotežen proizvod posebno formulisan za pse sa osetljivim stomakom. Osetljiv stomak se može manifestovati kroz probavne tegobe, a povremeno i kroz kožne simptome.

8,800.00 din

Šifra proizvoda: 17536 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Njegova jednostruko proteinska formula, koja se sastoji od lososa kao jedinog izvora životinjskih proteina zajedno sa pirinčem, čini Advance Sensitive Medium/Maxi lako probavljivim proizvodom, idealnim za pse sa osetljivim stomakom.

Proizvod sa pažljivo odabranim, visokokvalitetnim sastojcima. ADVANCE Sensitive Medium/Maxi je napravljen po receptu zasnovanom na lososu i pirinču, sa vitaminima i mineralima kako biste ponudili vašoj hrani za pse kompletnu i uravnoteženu.

Sastav:

losos (18%), kukuruz, protein kukuruza, pirinač (14%), dehidrirani proteini lososa, životinjska mast, stabilizovana mešovitim tokoferolima prirodnog porekla, kukuruzni obrok, hipoalergijska aroma, kaša od repe, biljna vlakna, kalijum hlorid, frukto-oligosaharidi , so, prirodni polifenoli (0,01%).

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Proizvođač

Advance