Schesir Dry Dog Small Puppy – 2 kg

Predstavlja suvu monoprotein hranu za štenad i odrasle pse malih i patuljastih rasa proizvedenu od prirodnih sastojaka uz dodatak vitamina i minerala, kao i ostalih nutritijenata neophodnih za zdrav život.

1,600.00 din

Šifra proizvoda: 13209 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Schesir Dry Dog Small Puppy

ONLY 1 PROTEIN – sadrži samo jedan izvor visoko-svarljivih proteina (piletina) i izvor masti (purifikovana mast) koja je ekstremno čista i zdrava.

HYPOALLERGENIC – hipoalergijska svojstva hrane proizilaze iz činjenice da nema dodatih konzervanasa i boja, kao i da je hrana proizvedena od samo jednog izvora proteina. Pogodna je za ishranu pasa koji imaju intoleranciju na hranu.

PREBIOTIC ACTION – kvasac zajedno sa FOS (fruktooligo-saharidi) imaju i prebiotsku funkciju tj. obezbeđuju maksimalnu asimilaciju nutritijenata iz hrane u digestivnom traktu odraslih pasa.

SKIN CARE & ANTI-OXIDANT – kvasac zajedno sa Omega 3 i Omega 6 iz prirodnih izvora, garantuju zdravlje kože i sjajnu dlaku, a zajedno sa anti-oksidantima (vit. C i vit. E), pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i stimulišu aktivnost i podmađivanje organizma psa.

 PROIZVODI NISU TESTIRANI NA ŽIVOTINJAMA

 SASTAV:

 28% dehidrirana piletina, kukuruz, pirinač 19%, pročišćena životinjska mast, ječam, kukuruzni gluten, pupla cvekle, 1% fruktooligosaharidi ( FOS ), 0,3% pivski kvasac, sušena jaja i proizvodi od sušenih jaja, kalcijum  fosfat, kalijum fosfat,  natrijum hlorid, 0,1% juka, 0,03% dehidrirane aromatične biljke ( grožđe, citrusi, deteline, kurkuma, ruzmarin )

 ANALITIČKI SASTAV:

 Sirovi proteini 30%

 Sirova ulja i masti 20%

 Sirova vlakna 2,5%

 Sirovi pepeo 6,5%

 Kalcijum 1,1%

 Fosfor 0,9%

 Magnezijum 0,35%

 Natrijum 0,4%

 Kalijum 0,61%

 Vlaga 10%

 Omega 6 2,2%

 Omega 3 0,46%

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Proizvođač

Schesir