Acana Free-Run Duck Treats – 35 g

Acana Free-Run Duck Treats poslastica osušena smrzavanjem, izrađena od 100% svežeg mesa iz slobodnog uzgoja, jedinstvenog ukusa, bez žitarica i dodataka, zdrava i ukusna.

Idealna je za sve rase i uzraste a posebno za osetljive pse i pse sklonim alergijama.

620.00 din

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 18925 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Psi su primarno mesojedi, a na to je usklađen i njihov kratki probavni trakt. Za biološki odgovarajuću ishranu važno je da se obrati pažnja na kvalitet hrane. Acana Freeze-dried poslastice su potpuno bez žitarica ili koštanog brašna, a sastoje se od 100 % prirodnog, svežeg mesa!

  • 100% sveže meso
  • Za pse svih uzrasta i rasa
  • Idealna za ishranu osetljivih i alergičnih pasa
  • Liofilizacijom hranljive materije i minerali ostaju netaknuti
  • Poseban proces pravljenja (sušenje smrzavanjem)
  • Liofilizacijom hranljive materije i minerali ostaju netaknuti
  • Bez žitarica, koštanog brašna, aditiva, konzervansa i boja

Izostavljeni su bilo kakvi dodaci, konzervansi ili boje. Pogotovo za nutricionistički osetljive pse i alergičare ova poslastica je idealna. Freeze-Dried poslastica se uz pomoć posebnog procesa proizvodnje suši smrzavanjem, čime ostaju u potpunosti sačuvane sve hranjive materije i minerali. Uz pomoć ovakvog procesa sušenja skoro da ne dolazi do denaturalizacije, što osigurava visok kvalitet proteina i jedinstven ukus. Sastojci se svakodnevno sveže dostavljaju i obrađuju, a to garantuje visok stupanj prihvatanja i najbolju kompatibilnost.

Sastav: Sveža pačetina (45%), sveža pačija jetra (35%), sveža kruška viljamovka (19.5%), koren cikorije, mleko čička, koren čička, lavanda, koren belog sleza.

Analiza:  sirovi protein 40%, sirove masnoće 40%, sirova vlakna 3%, vlaga 5%.

Preporučena dnevna količina: Ova biološki odgovarajuća poslastica za pse je u potpunosti bez ugljenih hidrata. Preporučujemo da ponudite poslasticu u umerenim količinama, kao zdravu nagradu.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Proizvođač

Acana