Vetocanis Puppy Shampoo – 300 ml

Vetocanis Puppy Shampoo – Šampon za štence – 300 ml

Sa ekstraktom slatkog badema, bez parabena i silikona, šampon VETOCANIS za štenad poštuje ravnotežu kože i poboljšava dlaku. Šampon pomaže da dlaka postane meka i sjajna bez oštećenja.

770.00 din

Šifra proizvoda: 22750 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Šampon VETOCANIS Puppy Shampoo za štenad pomaže vam da krzno vašeg malog psa postane meko i sjajno. Ekstrakti biljaka u ovom šamponu posebno su izabrani da neguju delikatnu dlaku šteneta. Sastavljen je od biljnih ekstrakata: konjski kesten prisutan u formuli jača dlaku; slatki badem ima izvrsna hidratantna svojstva, a neven štiti kožu. Šampon formulisan bez silikona ili parabena. Sa svojim neutralnim pH, posebno je pogodan za kožu vašeg ljubimca za mekanu i svilenkastu dlaku. Pogodno za sve vrste životinjske dlake. 300 ml format Svi naši šamponi su proizvedeni u Francuskoj, u Alzasu, pod veterinarskim nadzorom.

Nanesite šampon na mokro krzno, umasirajte i isperite. Ponovite tretman, ostavite 2 minuta, a zatim temeljito isperite. Izbegavajte kontakt sa sluzokožom.

Može izazvati alergijsku reakciju. Izazvati ozbiljna oštećenja oka. Ako je potreban medicinski savet, neka vam pri ruci bude spremnik ili etiketa. Držati van domašaja dece. Pročitajte etiketu pre upotrebe. Nosite zaštitu za oči.

AKO DOLAZI U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktne leće, ako su prisutne i lako je to učiniti. Nastavite sa ispiranjem. Odmah pozovite Centar za trovanje ili lekara.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Proizvođač

Vetocanis