Vetocanis Long Hair Shampoo – 300 ml

Vetocanis Long Hair Shampoo – Šampon za pse, sa dugom dlakom – 300 ml

Šampon za pse sa dugom dlakom posebno je dizajniran za održavanje i poboljšanje dlake vašeg psa. Sa slatkim mirisom vanile, šampon pomaže razdvajanju dlake i oživljava sjaj dlake. Šampon ne sadrži paraben ili silikon, a nežan je prema koži vašeg psa.

900.00 din

Šifra proizvoda: 22744 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

VETOCANIS Long Hair šampon za dugu dlaku formulisan bez silikona ili parabena posebno je dizajniran za pse srednje dužine / dugačke dlake. Ovaj šampon sadrži antistatički regenerator koji pomaže da se raspetljaju čvorovi, neguje dlaku i daje joj mekoću, sjaj i sjaj. Ovaj šampon sa mirisom vanile nežno čisti prelepu dlaku vašeg psa i ostaviće blag miris. Pogodno za srednje dugu / dugu dlaku. Pogodno i za štenad. 300 ml format. Svi naši šamponi su proizvedeni u Francuskoj, u Alzasu, pod veterinarskim nadzorom.

Nanesite šampon na mokro krzno, umasirajte i isperite. Ponovite tretman, ostavite 2 minuta, a zatim temeljito isperite. Izbegavajte kontakt sa sluzokožom.

Može izazvati alergijsku reakciju. Izazvati ozbiljna oštećenja oka. Ako je potreban medicinski savet, neka vam pri ruci bude spremnik ili etiketa. Držati van domašaja dece. Pročitajte etiketu pre upotrebe. Nosite zaštitu za oči.

AKO DOLAZI U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktne leće, ako su prisutne i lako je to učiniti. Nastavite sa ispiranjem. Odmah pozovite Centar za trovanje ili lekara.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Proizvođač

Vetocanis