Vetocanis Frequent Use Shampoo – 300 ml

Vetocanis Frequent Use Shampoo – Šampon za pse, za čestu upotrebu – 300 ml

Održavajte dlaku svog psa ovim šamponom koji sadrži ekstrakte Aloe Vere. Ne sadrži paraben ili silikon. Ovaj šampon je pogodan za čestu upotrebu i nežan je za kožu i dlaku vašeg psa.

770.00 din

Šifra proizvoda: 22732 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

VETOCANIS Frequent Use šampon za česte upotrebe za pse, nežno čisti i vlaži kožu vašeg psa. Sa ekstraktima Aloe Vere, ovaj šampon ima hidratantna i omekšavajuća svojstva koja štite kožu od iritacija izazvanih prečestim pranjem i takođe čuvaju sjaj dlake vašeg ljubimca. Formulirano bez silikona ili parabena. Pogodno za sve vrste krzna životinja. Pogodno i za štenad. 300 ml format. Svi naši šamponi su proizvedeni u Francuskoj, u Alzasu, pod veterinarskim nadzorom.

Nanesite šampon na mokro krzno, umasirajte i isperite. Ponovite tretman, ostavite 2 minuta, a zatim temeljito isperite. Izbegavajte kontakt sa sluzokožom.

Može izazvati alergijsku reakciju. Izazvati ozbiljna oštećenja oka. Ako je potreban medicinski savet, neka vam pri ruci bude spremnik ili etiketa. Držati van domašaja dece. Pročitajte etiketu pre upotrebe. Nosite zaštitu za oči.

AKO DOLAZI U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktne leće, ako su prisutne i lako je to učiniti. Nastavite sa ispiranjem. Odmah pozovite Centar za trovanje ili lekara.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Proizvođač

Vetocanis