Vetocanis Anti-Itching Shampoo – 300 ml

Vetocanis Anti-Itching Shampoo – Šampon za pse, protiv svraba – 300 ml

Šampon protiv svraba sadrži probiotike koji pomažu da se umiri osetljiva koža vašeg psa i smanji perut. Šampon protiv svraba ne sadrži paraben ili silikon, kako bi bio što nežniji prema vašem psu.

770.00 din

Šifra proizvoda: 22747 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

VETOCANIS Anti-Itching Shampoo profesionalni šampon protiv svraba za pse ublažava svrab i uklanja perut. Prirodni probiotici sadržani u ovoj formuli obnavljaju prirodnu ravnotežu kože, a istovremeno vidno smanjuju perut i povezane znake poput svraba i crvenila. Ovaj šampon formulisan bez silikona ili parabena posebno je dizajniran da smiri i umiri osetljivu i reaktivnu kožu. Pogodno za sve vrste krzna i sve dužine dlake. 300 ml format. Svi naši šamponi su proizvedeni u Francuskoj, u Alzasu, pod veterinarskim nadzorom.

Nanesite šampon na mokro krzno, umasirajte i isperite. Ponovite tretman, ostavite 2 minuta, a zatim temeljito isperite. Izbegavajte kontakt sa sluzokožom.

Može izazvati alergijsku reakciju. Izazvati ozbiljna oštećenja oka. Ako je potreban medicinski savet, neka vam pri ruci bude spremnik ili etiketa. Držati van domašaja dece. Pročitajte etiketu pre upotrebe. Nosite zaštitu za oči.

AKO DOLAZI U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktne leće, ako su prisutne i lako je to učiniti. Nastavite sa ispiranjem. Odmah pozovite Centar za trovanje ili lekara.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Proizvođač

Vetocanis