VetExpert UrinoVet Cat – 45 kapsula

VetExpert UrinoVet Cat – 45 kapsula

  • Specijalno formulisan dodatak hrani za mačke, 45 twist off kapsula
  • Pomaže očuvanje normalne strukture i funkcije donjih puteva urinarnog trakta

1,500.00 din

Šifra proizvoda: 29528 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

  • Pomaže kod upala i traumatskog oštećenja urinarnih puteva urinarnim kamenjem i kateterizacijom
  • UrinoVet Cat nalazi posebnu primenu u tretmanu FUS-a koji ima veliki značaj kod mačaka

INDIKACIJE:

UrinoVet Cat  je specijalno formulisan dodatak hrani za mačke koji pomaže očuvanje normalne strukture i funkcije donjih puteva urinarnog trakta i pomaže kod upala i traumatskog oštećenja urinarnih puteva urinarnim kamenjem i kateterizacijom. UrinoVet Cat nalazi posebnu primenu u tretmanu FUS-a (Feline Urinary Syndrom) koji ima veliki epizootiološki i klinički značaj kod mačaka.

SASTAV:

Ekstrakt brusnice (Vaccinum macrocarpon) sadrži proanthocyanidin koji se vezuje za receptore na površini patogenih mikroorganizama (npr. E coli) i sprečava njihovo koncentrisanje u urinarnom traktu.

Ektrakt valerijane (Valeriana officinalis) ima umirujuće dejstvo na mačke sa idiopatskim cistitisom stresogenog porekla.

Ekstrakt peršuna (Petroliseum savitum) smanjuje aktivnost (Na+/K+ ATP-ase) pumpe u bubrezima, dovodeći do izlučivanja veće količine urina usled smanjene reabsorpcije natrijuma.

Glukozamin (Glucosaminum) je prekursor glikozaminoglikana (GAGs), i komponenta ektracelularnog matriksa koji pokriva mukozne membrane donjeg urinarnog trakta – smanjujući permeabilnost zida bešike za bakterije i toksine.

Doziranje: 1 Twist Off kapsula na dan.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Proizvođač

VetExpert