SPECIFIC Dechra Weight Reduction – 7×100 g

SPECIFIC Dechra Weight Reduction je kvalitetna vlažna hrana koja je dizajnirana da pomogne vašoj mački da smrša. Dijeta siromašna mastima i kalorijama, ali bogata vlaknima i proteinima. To znači da svoju mačku možete hraniti velikom ukusnom količinom hrane kako biste zadovoljili njen apetit, a istovremeno joj pomažete da smrša.

1,050.00 din

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 25798 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Za odrasle mačke kojima je potrebno da smršaju.

Zašto odabrati Weight Reduction?

Omogućava vašoj mački da smrša bez osjećaja gladi. Sa malo kalorija i masti, a sa puno vlakana i proteina – omogućavajući vam da mačku hranite punim obrocima.
Bogat je proteinima za održavanje mišićne mase. Ovo povećava gubitak kilograma, jer gubitak tada dolazi od masti, a ne od vitke telesne mase.
Sadrži dodati L karnitin – aminokiselinu koja sagoreva masti.
Visok nivo Omega 3 ribljeg ulja pomaže u održavanju zdrave kože i zglobova dlake.
Sa škrobom za sporo oslobađanje glukoze i visokim nivoom vlakana za usporavanje oslobađanja glukoze, ova dijeta je pogodna za mačke sa dijabetesom.
Visok sadržaj vlakana čini ovu dijetu pogodnom za mačke sa zatvorom.

Sastojci:

Svinjsko meso, bela riba, kukuruz, celulozni prah, vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), jaja u prahu, ljuska psillium-a, obrok od algi (izvor DHA), minerali, taurin, L-karnitin. Ne sadrži veštačke boje ili arome.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Proizvođač

Specific Dechra