SPECIFIC Dechra Joint Support – 2 kg

SPECIFIC Dechra Joint Support – 2 kg

Veterinarska dijeta formulisana da pomogne u ublažavanju bolova u zglobovima. Sa sastojcima koji pomažu u podršci prirodnom antiinflamatornom procesu; da pomogne u održavanju zdrave hrskavice i da održi idealnu telesnu težinu.

2,500.00 din

Šifra proizvoda: 24017 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Za odrasle pse sa problemima zglobova.

Zašto odabrati Joint Support?

Sadrži visoki nivo omega-3 ribljeg ulja kao podršku prirodnom antiinflamatornom procesu.

Sadrži moćnu kombinaciju hranjivih sastojaka koji podržavaju hrskavicu. Pored ribljeg ulja Omega-3, tu su i hidrolizovani kolageni peptidi, ß-1,3 / 1,6-glukani i hondroitin; mangan za aktiviranje hrskavice stvarajući enzime i antioksidanse za uklanjanje hrskavice koja razgrađuje slobodne radikale.

Ova hrana za pse sadrži umereni nivo energije i L karnitin – aminokiselinu koja sagoreva masti – koja pomaže u održavanju idealne telesne težine i tako smanjuje pritisak na zglobove.
Pakovan je pod azotom da sačuva dragocena i krhka riblja ulja Omega-3.

Sastojci:

Pšenica, riblje brašno, pirinač, celulozni prah, riblje ulje, pulpa repe, jaje u prahu, hidrolizat životinjskih proteina, PETAGILE® (hidrolizovani kolagen), vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), antarktički kril, minerali, kvasac (uključujući izvor ß-1,3 / 1,6-glukana), ljuska psilijuma, hondroitin sulfat, ulje boražine, L-karnitin, ekstrakt ruzmarina. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli i vitamin C).
Ne sadrži veštačke boje ili arome.

 

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Proizvođač

Specific Dechra