SPECIFIC Dechra Heart & Kidney Support – 4 kg

SPECIFIC Dechra Heart & Kidney Support – 4 kg

Veterinarska dijeta dizajnirana je da pruži hranljivu podršku odraslim psima sa smanjenom funkcijom srca, bubrega i / ili jetre. Visok nivo omega 3 iz ribe, smanjeni proteini i pažljivo uravnoteženi vitamini i minerali podržavaju krvni pritisak i smanjuju opterećenje bubrega.
Ova suva hrana za pse takođe je dizajnirana da pomogne u sprečavanju stvaranja kalcijum oksalata, urata ili cisteinskih kamenaca.

3,790.00 din

Šifra proizvoda: 24037 Kategorije: , Oznake: , , ,
Spread the love

Opis

Za odrasle pse sa smanjenom funkcijom srca, bubrega i / ili jetre

Zašto odabrati Heart & Kidney Support?

Sadrži visok nivo ribljeg ulja za podršku srčanom ritmu i normalnom krvnom pritisku

Smanjen sadržaj proteina radi smanjenog opterećenja bubrega u kombinaciji sa proteinima visoke biološke vrednosti kako bi se osiguralo da vaš pas dobija hranljive sastojke koji su mu potrebni.
Visok nivo Omega-3 i ograničeni sadržaj fosfora koji podržavaju rad bubrega.
L-karnitin i taurin podržavaju rad srca.
Smanjen sadržaj soli podržaće zdrav krvni pritisak.
Smanjen protein, dodat kalijum citrat i alkalni urin mogu pomoći u sprečavanju stvaranja kalcijum oksalata, urata ili cisteinskih kamenaca.
Upakovano u azot kako bi sačuvalo dragocena i krhka riblja ulja Omega-3.

Sastojci:

Pirinač, pšenica, kukuruz, riblje ulje, svinjska mast, jaja u prahu, antarktički kril, minerali (uključujući trikalijum citrat i zeolit), hidrolizat životinjskih proteina, proteini krompira, vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), riblje brašno, kvasac, celulozni prah, taurin, metionin, L-karnitin, ekstrakt ruzmarina. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli i vitamin C).
Ne sadrži veštačke boje ili arome.

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Proizvođač

Specific Dechra