SPECIFIC Dechra Endocrine Support – 12 kg

SPECIFIC Dechra Endocrine Support – 12 kg

Veterinarska dijeta omogućava podršku psima sa dijabetesom i drugim endokrinim poremećajima hipotiroidizmom i Cushingovom bolešću.
Napravljeno od ovsa i integralne pšenice, sastojaka sa niskim glikemijskim indeksom; visok sadržaj vlakana i visoki nivoi omega 3 ribljeg ulja ova dijeta će pomoći u kontroli nivoa glukoze i pružiti maksimalnu podršku opštem zdravlju.

12,300.00 din

Šifra proizvoda: 30469 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Za odrasle pse sa dijabetesom, Cushingovom bolešću i hipotiroidizmom.

Zašto odabrati Endocrine Support?

Napravljen je od ovsene celovite pšenice i bogatih vlakana koji pomažu u kontroli nivoa šećera u krvi
Sadrži visoki nivo Omega 3 ribljeg ulja i Omega-6 masnih kiselina GLA iz ulja boražine, koji pomažu u upravljanju krvnim pritiskom i povećavaju osetljivost na insulin
Napravljeno od više hranljivih sastojaka koji podržavaju imunost – riblje ulje Omega 3; beta-glukani iz kvasca i povećani nivoi cinka i selena.
Ima umereni nivo energije koji podržava optimalno upravljanje težinom.
Smanjen nivo natrijuma i fosfora smanjiće opterećenje bubrega.
Pakovan je pod azotom kako bi sačuvao dragocena i krhka riblja ulja Omega-3.

Sastojci:

Sveža riba, ovseno brašno, skrob od graška, hidrolizovani proteini lososa, proteini kukuruza, proteini krompira, sočivo, pulpa repe, riblje brašno, svinjska mast, vlakna graška, riblje ulje, antarktički kril, hidrolizat životinjskih proteina, jaja u prahu, vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), obrok od algi, frukto-oligo-saharidi, ljuska psilijuma, taurin, kvasac (izvor ß-1,3 / 1,6-glukana), metionin, L-karnitin, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt nara , ekstrakt brusnice. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli i vitamin C).
Ne sadrži veštačke boje ili arome.

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Proizvođač

Specific Dechra