Schesir Dry Dog Small Adult Ham – 800 g

Predstavlja suvu monoprotein hranu za odrasle pse malih i patuljastih rasa proizvedenu od prirodnih sastojaka uz dodatak vitamina i minerala, kao i ostalih nutritijenata neophodnih za zdrav život.

760.00 din

Šifra proizvoda: 13212 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Schesir Dry Dog Small Adult Ham osnova hrane je šunka-pršuta, a neke od karakteristika i sastojaka su sledeće:

ONLY 1 PROTEIN – sadrži samo jedan izvor visoko-svarljivih proteina (svinjetina) i izvor masti (purifikovana mast) koja je ekstremno čista i zdrava.

HYPOALLERGENIC – hipoalergijska svojstva hrane proizilaze iz činjenice da nema dodatih konzervanasa i boja, kao i da je hrana proizvedena od samo jednog izvora proteina. Pogodna je za ishranu pasa koji imaju intoleranciju na hranu.

PREBIOTIC ACTION – kvasac zajedno sa FOS (fruktooligo-saharidi) imaju i prebiotsku funkciju tj. obezbeđuju maksimalnu asimilaciju nutritijenata iz hrane u digestivnom traktu odraslih pasa.

SKIN CARE & ANTI-OXIDANT – kvasac zajedno sa Omega 3 i Omega 6 iz prirodnih izvora, garantuju zdravlje kože i sjajnu dlaku, a zajedno sa anti-oksidantima (vit. C i vit. E), pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i stimulišu aktivnost i podmađivanje organizma psa.

SASTAV:

25% dehidrirana svinjetina ( šunka ), kukuruz, pirinač 19%, pročišćena životinjska mast, ječam, kukuruzni gluten, pulpa cvekle, 1% fruktooligosaharidi ( FOS ), 0,3% pivski kvasac, kalcijum  fosfat, kalijum fosfat,  natrijum hlorid, 0,1% juka, 0,03% dehidrirane aromatične biljke ( grožđe, citrusi, deteline, kurkuma, ruzmarin )

ANALITIČKI SASTAV: 

Sirovi proteini 26%

Sirova ulja i masti 16%

Sirova vlakna 2,8%

Sirovi pepeo 6,5%

Kalcijum 1,1%

Fosfor 0,8%

Magnezijum 0,2%

Natrijum 0,43%

Kalijum 0,65%

Vlaga 10%

Omega 6 1,9%

Omega 3 0,33%

Dodatne informacije

Težina 0.8 kg
Proizvođač

Schesir