Sanicat Active White Lotus – 10 l

SANICAT Active White Lotus je ekstra grudvajući posip za mačke napravljen od čistog belog bentonita obogaćen aktivnim kiseonikom zahvaljujući kome se na prirodan način eliminišu neprijatni mirisi.

1,450.00 din

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 20288 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Sanicat Active White Lotus je svakako jedan od najboljih higijenskih posipa za mačke na tržištu i spada u našu premium kategoriju proizvoda. Ovaj elitni posip proizveden je od 100% najfinijeg belog bentonita koga karakterišu maksimalna efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka i čak 200% veća moć upijanja. Oplemenjen je opuštajućom mirisnom notom cveta lotosa koji mačke prosto obožavaju, a ima i relaksirajući efekat na njih. Na zaprljanim mestima momentalno nastaju veoma male kompaktne grudve lake za izbacivanje. Nema prašine, ne lepi se za šapice, ne pravi blato. Sanicat Active White Lotus je stvarno jedinstven proizvod najviše kategorije kvaliteta. Mačke ga obožavaju.

Uputstvo za upotrebu: U posudu za mačiji toalet sipati 5 do 7 cm debeo sloj Sanicat Zen 6 L posipa. Male, tvrde i kompaktne grudve koje nastanu na upotrebljenom delu posipa treba uklanjati redovno. Dopuniti posudu svaka 2 do 3 dana. Promeniti kompletan posip kad izgubi svoju moć (na 2 do 5 nedelja u zavisnosti od kvaliteta minerala različitih SANICAT posipa).
Pre sipanja novog posipa neophodno je oprati posudu za toalet toplom vodom i osušiti je. Ne koristite agresivne dezinficijense.

Upozorenje: Grudvice nastale posle upotrebe NE BACATI u WC šolju i kanalizacione odvode.

Sastav: 100% najfiniji beli bentonit sa mirisom lotosovog cveta.

 

Dodatne informacije

Težina 10 kg
Proizvođač

Sanicat