Royal Canin Starter Mousse Dog – 12×195 g

Royal Canin Starter Mousse, konzerva hrane za stence do 2 meseca i kuje pred stenjenje.

Ponudite joj nekoliko manjih porcija dnevno jer će je trudnoća sprečiti da uzima hranu u velikim količinama odjednom.

5,520.00 din

Šifra proizvoda: 20876 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Tokom dojenja kuji je potrebna velika količina energije za proizvodnju mleka, kao i puno vode. Velikodušan unos energije će spriječiti gubitak težine. Bez obzira na veličinu legla kuje dojilje trebaju dva do tri puta veći unos energije od uobičajenog. One stoga trebaju hranu s puno hranjivih i energetskih stvari. Štenci se mogu hraniti polučvrstom hranom kada napune tri do četiri nedelje starosti. Tada su dovoljno stari i uzimaju manje mleka od majke, a sve više i više jedu čvrstu hranu. Štenci će se ugledati na svoje majke i oponašati njihovo hranjenje. U isto vreme potrebe za energijom kod kuja će se smanjivati​​ što znači da će trebati manje hrane.

Program za rođenje, koji je razvijen u saradnji s uzgajivačima, je jedinstveno prehrambeno rešenje koje pomaže zadovoljiti potrebe kuja i njenih štenaca tokom prvih pet faza životnog ciklusa: trudnoće, rođenja, dojenja, odvikavanja od sisanja i rasta do 2. mjeseca starosti.

Start Complex sadrži vredne hranjive stvari i esencijalne aditive koji pomažu osigurati zdravlje i probavnu sigurnost štenaca. Osim toga jača prirodni odbrambeni sistem toekom njihovog razvoja. Royal Canin Starter Mousse: Super mekana, mokra hrana za pse u zgodnom pakovanju. Za skotne ženke ili kuje dojilje: njihove posebne prehrambene potrebe su zadovoljene prilagođenim prehrambenim sastavom s visokim udelom hranjivim stvarima i energetskom gustinom. Za štence: pomaže toekom faze odvikavanja, od četvrte nedelje starosti.

Start Complex: posebna kombinacija nutrijenata prisutnih u mleku majke i posebni aditivi podržavaju probavnu sigurnost i imunološki sistem štenca. Hranjenje: može se davati kao jedina hrana ili u kombinaciji s Royal Canin Starter suvom psećom hranom.

Dodatne informacije

Težina 2.5 kg
Proizvođač

Royal Canin