Pro Plan Canine & Feline Convalescence Wet – 12×195 g

PURINA Pro Plan CN Convalescence ™ je kompletna veterinarska ishrana, veoma ukusna i svarljiva, sa velikom gustinom i gustinom hranljivih sastojaka. Posebno je korisno za životinje u oporavku koje se oporavljaju od operacije, bolesti ili traume, te psi i mačke kojima je potrebna intenzivnija ishrana kao ženke koje doje.

4,080.00 din

Šifra proizvoda: 21609 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Pro Plan CN Convalescence ™ je kompletna veterinarska ishrana, veoma ukusna i svarljiva, sa velikom gustinom i gustinom hranljivih sastojaka. Posebno je korisno za životinje u oporavku koje se oporavljaju od operacije, bolesti ili traume, te psi i mačke kojima je potrebna intenzivnija ishrana kao ženke koje doje. Convalescence CN ™ je pogodan za štenad i mačiće, kao i za odrasle pse i mačke. Veoma je ukusno da se osigura da čak i bolesne životinje sa malo apetita ohrabruju da jedu i da sadrže visoku koncentraciju osnovnih hranljivih materija, omega-3 masnih kiselina, antioksidativnih vitamina, arginina i cinka koji pomažu u regeneraciji i imunološkom sistemu. .

Dijetalna hrana koja sadrži povećani nivo proteina visokog kvaliteta, pomaže u oporavku tjelesne mase. Podržava visoku nutritivnu gustinu koja će pružiti energiju za oporavak. Promoviše visoku probavljivost, jer je formulisan sa vrlo probavljivim sastojcima.

Prehrambene koristi:

  • Povećani nivo visokokvalitetnih proteina: za oporavak i regeneraciju.
  • Visoka gustina hranjivih materija: Da biste obezbedili energiju potrebnu za oporavak.
  • Visoka probavljivost: Formulirana sa vrlo svarljivim sastojcima.

Kontraindikacije:

  • Uslovi povezani sa potrebom dijeta sa malo proteina (napredni nivo bubrežne insuficijencije) ili dijetom sa malo masti (slaba asimilacija masti)

Sastav: Bubrega, jetra, pluća i svinjska plazma, ćuretina, losos, suncokretovo ulje, minerali, kukuruzni skrob, riblje ulje, različiti šećeri.

Analitički sastojci: Vlažnost: 76,0%; Sirovi protein: 11,2%; Bruto masnoća: 7,8%; Sirovi pepeo: 3,5%; Sirova vlakna: 0,3%; Taurin: 1400 mg / kg; MS: 1100 kcal / kg.

Prehrambeni dodaci: Vit. A: 1390; Vit. D3: 190; Vit E: 300 mg / kg: E1: 40,5; E2: 0,78; E4: 5,0; E5: 7,2; E6: 98,6; E8: 0,06

Tehnološki aditivi: E499: 2000. Sa konzervansima.

 

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Proizvođač

Pro Plan