Pro Plan Vet Diet Gastrointestinal Wet – 6×400 g

Purina Pro Plan Vet Diet Gastrointestinal EN je kompletna hrana i veterinarski probavljiva hrana, koja je posebno formulisana za upravljanje gastrointestinalnim i pankreasnim poremećajima. Pogodan je za pse svih uzrasta, a može se davati i štencima.

3,240.00 din

Šifra proizvoda: 21610 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Poslužite vašeg kućnog ljubimca dijetalnom poslasticom Purina Pro Plan Veterinarske dijete u vidu niskomasne EN Gastrointestinal hrane za pse. Ova specijalna formula koja se obično koristi za kućne ljubimce koji pate od gastrointestinalnih problema, male je masnoće, što je idealno za pse koji imaju poteškoće u varenju masti. Pored toga, poboljšana je prebiotičkim vlaknima koja pomažu u varenju i mogu zapravo da smanje rizik od dijareje. A sa odličnim ukusom i velikom probavljivošću za apsorpciju hranljivih materija, predstavlja odličan izbor za pse sa određenim prehrambenim potrebama.

Ključne prednosti:

  • Sadrži prebiotik, umerenu masnoću i malo vlakana da podrži crevno zdravlje.
  • Visoko svarljiva formula omogućava optimalnu apsorpciju hranljivih materija za kompletnu i uravnoteženu ishranu.
  • Recept s malo masti pogodan je za pse koji imaju poteškoće u varenju masti, a odličan ukus će se svideti izbirljivim jedarima.
  • Obično se koristi za kućne ljubimce sa gastrointestinalnim (GI) poremećajem i zapravo može umanjiti uobičajene probleme sa stomakom.

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Proizvođač

Pro Plan