PlaqueOff Mini Dental Care Bones – 340 g

PlaqueOff Mini Dental Care Bones – poslastice za pse sa PlaqueOff System koje pomažu u čišćenju naslaga i kamenca abrazivnim delovanjem.

Ako se svakodnevno koristi, ovaj prirodni proizvod napravljen od morskih algi može dopuniti uobičajenu higijenu zuba.

Ukus borovnice, 340 g ( 20 komada ).

2,550.00 din

Šifra proizvoda: 28248 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Gotovo neverovatan broj od 85% pasa i 70% mačaka starijih od 3 godine, pokazuju znake bolesti desni (gingivitis i parodontitis), najvažnijih uzročnika gubitka zuba.
PlaqueOff® je dodatak hrani, za koji je u kliničkim studijama dokazano, da efikasno ubija bakterije u usnoj duplji odgovorne za stvaranje plaka, zubnog kamenca i neprijatnog zadaha.

Nakon uzimanja hranom, Plaque Off se resorbuje i dolazi do pljuvačke gde svojim aktivnim sastojcima ubija bakterije odgovorne za bolesti zuba. Postojeći tartar postaje porozan i otpada sam ili se veoma lako skida četkicom. Normalno se poboljšanje vidi u toku 5-8 nedelja. 100% prirodan proizvod, ProDen PlaqueOff® Animal ne sadrži veštačke boje, konzervanse, gluten ili šećer.

PlaqueOff Mini Dental Cate Bones su žvakalice za pse koje pomažu u čišćenju naslaga i kamenca abrazivnim delovanjem. Ako se svakodnevno koristi, ovaj prirodni proizvod napravljen od morske alge, može dopuniti uobičajenu higijenu zuba.

Pakovanje: 20 komada

Dodatne informacije

Težina 0.34 kg
Proizvođač

Sweden Care