Orijen Tundra Treats – 42,5 g

Orijen Tundra Treats – poslastica za pse od divlje svinje, koze i srne – 42,5 g.

865.00 din

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 14347 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Sastav: Divlja svinja, džigerica divlje svinje, kozja džigerica, srneća džigerica, kozje meso, srnetina, jezerska zlatovčica.

Analiza: sirovi protein 45%, sirove masnoće 35%, sirova vlakna 1%, vlaga 5%.

Dodaci: mešavina tokoferola (prirodni konzervans).

Preporučena dnevna količina: Ova biološki odgovarajuća poslastica za pse je u potpunosti bez ugljenih hidrata, sa samo 6 kalorija po poslastici. Preporučujemo da ponudite poslasticu u umerenim količinama, kao zdravu nagradu.

Poslastica osušena smrzavanjem, izrađena od 100% svežeg mesa iz slobodnog uzgoja, jedinstvenog ukusa, bez žitarica i dodataka, zdrava i ukusna. Idealna je za sve rase i uzraste a posebno za osetljive pse, i pse sklonim alergijama. Psi su primarno mesojedi, a na to je usklađen i njihov kratki probavni trakt. Za biološki odgovarajuću ishranu važno je da se obrati pažnja na kvalitet hrane.

Orijen Freeze-dried poslastice su potpuno bez žitarica ili koštanog brašna, a sastoje se od 100 % prirodnog, svežeg mesa! Izostavljeni su bilo kakvi dodaci, konzervansi ili boje. Pogotovo za nutricionistički osetljive pse i alergičare ova poslastica je idealna.

Freeze-Dried poslastica se uz pomoć posebnog procesa proizvodnje suši smrzavanjem, čime ostaju u potpunosti sačuvane sve hranjive materije i minerali. Uz pomoć ovakvog procesa sušenja skoro da ne dolazi do denaturalizacije, što osigurava visok kvalitet proteina i jedinstven ukus. Sastojci se svakodnevno sveže dostavljaju i obrađuju, a to garantuje visok stupanj prihvatanja i najbolju kompatibilnost.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Proizvođač

Orijen