ICF Clorexyderm Soluzione – rastvor za mačke 250 ml

ICF Clorexyderm Soluzione – rastvor za pse i mačke antiseptični.

1,650.00 din

Šifra proizvoda: 14855 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

NAMENA: Antiseptični rastvor sa hlorheksidinom 0,45%, za pse i mačke. ICF Clorexyderm® rastvor je biocidni proizvod , koji se koristi u veterinarsko-higijenske svrhe, tako što blokira delovanje štetnih mikroorganizama (bakterija i gljivica) na koži životinja i pospešuje delovanje prethodno upotrebljenog šampona (šampon Clorexyderm® forte). Clorexyderm® rastvor se nanosi na kožu pasa i mačaka i ne deluje alergeno na osetljivu kožu.

SASTAV: Hlorheksidin diglukonat 0,45 %, Glicerin Propilen glikol Alkohol, Demineralizovana voda.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Oštećena mesta se tretiraju rastvorom Clorexyderm 1-2 puta dnevno. Rastvor se može koristiti tokom primene Clorexyderm Forte šampona na 12-24 sata i na taj način se izbegava upotreba sistemskih antimikotika.

INDIKACIJE: Clorexyderm® rastvor se koristi u terapiji bakterijskih i gljivičnih infekcija kože.

UPOZORENJA: Istovremena primena sa drugim dezinficijentnim sredstvima se ne preporučuje. Nakon primene, provetriti prostor. Pre upotrebe kod životinja u laktaciji, gravidnih, mladih, bolesnih i životinja u periodu oporavka.posavetovati se sa veterinarom. Izbegavati kontakt sa očima. Ako proizvod dođe u kontakt sa očima, odmah obilno ispirati vodom najmanje 15 minuta. Ako dospe u usnu šupljinu, ne izazivati povraćanje. Usnu šupljinu isprati vodom i potražiti savet lekara.

Pre upotrebe pažljivo pročitajte uputstva.
Samo za upotrebu u veterini.
Samo za lokalnu upotrebu.
Samo za spoljašnju upotrebu.
Izbegavati kontakt sa očima.
Čuvati dalje od dohvata dece.

Čuvati dalje od dohvata dece.

Dodatne informacije

Težina 0.25 kg
Proizvođač

ICF