Hill’s Science Plan Puppy Small&Mini Chicken – 3 kg

Hill’s Science Plan Puppy Small & Mini Chicken 3 kg – suva hrana za štence malih rasa.

Veliki u ljubavi, mali u veličini. Hrana za štenad sa piletinom prilagođena je ishrani za razvojne potrebe malih i mini rasa, tako da oni najbolje započinju život i rastu u punom potencijalu. Specijalno napravljeno sa našim najmanjim kiblicama.

3,950.00 din

Šifra proizvoda: 21049 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

DHA iz ribljeg ulja za zdrav razvoj mozga i oka. Uravnoteženi minerali za jake kosti i zube. Kvalitetni sastojci i nežna vlakna za osetljiv trbuh vašeg šteneta. Sadrži našu posebnu mešavinu antioksidanata. Small & Mini za doživotnu imunološku podršku.

Preporučuje se za: Štenad do 1 godine i trudne kuje ili kuje dojilje težine do 10 kg.

Sastav: Pileće i ćureće brašno, kukuruz, pšenica, životinjska mast, svarenje, pivarski pirinač, brašno od glutena od kukuruza, pulpa od sušene repe, minerali, riblje ulje, laneno seme, komine od sušenog paradajza, sušena pulpa od citrusa, sušeni spanać.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskim kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Proizvođač

Hill’s