Hill’s Prescription Diet Urinary Care S/D – 3 kg

Hill’s Prescription Diet Urinary Care S/D – 3 kg

Kamenje u bešici su kolekcije mineralnih kristala koji se zajedno kombiniraju u urinarnom traktu. Oni mogu da izazovu nelagodu i dovedu do ozbiljnijih problema koji zahtevaju negu veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet® S/D kliničku ishranu kako bi podržali zdravlje mokraće vaše mačke. Zapravo, S/D je klinički ispitan da rastvara struvitne kamenje za samo 6 dana (u proseku 13 dana).

5,650.00 din

Šifra proizvoda: 20998 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Prescription Diet™ Urinary Care S/D™ Feline formulisali su veterinari za pomoć u otapanju struvitnih kristala i kamenca kod vaše mačke.

Hill’s PRESCRIPTION DIET S/D hrana za mačke je klinička hrana za podršku urinarnog zdravlja vaše mačke. To je hrana za urinarni trakt koja klinički dokazano rastvara struvitno kamenje za samo 6 dana (u proseku 13 dana). Ova suva hrana za mačke je proizvedena s piletinom i ima odličan ukus kojeg će vaša mačka voleti.

Kamen u bešici je kolekcija mineralnih kristala koji se kombinuju zajedno u urinarnom traktu. To može prouzrokovati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju negu veterinara. Hill’s nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet s/d kliničku hranu za podršku urinarnog zdravlja vaše mačke. Ova suva hrana je proizvedena sa piletinom i ima neodoljiv ukus koji će vaša mačka voleti.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Povećava rastvorljivost struvitnih kristala, što pomaže kod rastvaranja
  • Svodi koncentraciju gradivnih blokova struvita u urinu na minimum

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Promoviše poželjne pH nivoe urina
  • Niski nivoi magnezijuma i fosfora

Prescription Diet S/D suva hrana za mačke je namenjena samo za hranjenje s prekidima i nije preporučena za dugoročno hranjenje (preko 6 meseci). Posavetujte se sa vašim veterinarom za više informacija o tome kako Prescription Diet hrana može da pomogne vašoj mački da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu.

SASTOJCI: Pivarski pirinač, pileći obrok, svinjska mast, obrok od kukuruznog glutena, sušeni jajasti proizvod, kalcijum sulfat, mlečna kiselina, aroma pileće jetre, kalijum hlorid, holin hlorid, DL-metionin, jodirana sol, vitamini (dodatak vitaminu E , Dodatak niacinu, tiamin mononitrat, piridoksin hidrohlorid, kalcijum pantotenat, dodatak riboflavinu, biotin, dodatak vitaminu B12, dodatak vitaminu A, folna kiselina, dodatak vitamina D3), taurin, minerali (gvozdeni sulfat, oksid cinka, cinkov oksid, cinkov oksid, cinkov oksid, oksid cinka, cinkov oksid, Kalcijum jodat, natrijum selenit), mešani tokoferoli za svežinu, beta-karoten, prirodni ukusi.

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Proizvođač

Hill’s