Hill’s Prescription Diet Derm Defence – 1,5 kg

Veterinarska dijeta Hill’s Prescription Diet Derm Defence je posebno razvijena hrana za pse sa dermatozom ili prekomernim gubitkom dlake.

Sadrži jedinstveni kompleks bioaktivnih supstanci i fitonutrijenata, koji podržavaju zdravlje kože i krzna. Kompleks jača kožnu barijeru i na taj način pomaže u smanjenju štetnih reakcija na alergene iz okoline. Sastojci mogu istovremeno imati hranjiv i umirujući učinak na kožu i dlaku.

2,750.00 din

Šifra proizvoda: 20879 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Formulisana s Histaguard Complex, patentirana mešavina bioaktivnih materija i fitonutrijenata smanjuje reakciju na alergene iz okoline tako što smanjuje unutrašnji odgovor na alergene i kreira barijeru smanjujući učestalost budućih epizoda.
Neprekidnim hranjenjem pomaže u normalizaciji imunog sistema na alergene s prirodnim izvorima polifenola.
Podržava zdravlje kože s vitaminom A, cinkom i omega-3 i 6 masnim kiselinama.

Postoje mnogo vrste iritacija iz životne sredine koja okružuju nas i naše ljubimce svakog dana, uključujući buve, polen i čak prašina u našim domovima. Kod nekih pasa ove iritacije mogu da izazovu bolesti kože koje mogu dovesti do grebanja, ponekad prekomernog. To je neprijatno za vašeg psa i može takođe predstavljati teškoće za sve ostale u porodici. Dobra vest je da većinu pasa s ovim bolestima kože mogu da se reše s pravilnom hranom.

Hill’s nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet Derm Defense kliničku ishranu specijalno formulisana za upravljanje osetljivostima na okruženje kod pasa. Ova suva hrana je proizvedena s piletinom i ima neodoljiv ukus kojeg će vaš pas voleti.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Pomaže u jačanju barijere kože
  • Podržava zdravu kožu iznutra
  • Formulisana za ublažavanje i hranjenje kože i krzna
  • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala

Kako ovaj proizvod deluje:

  • S bioaktivnim materijama i fitonutrijentima za podršku zdravog imunog odziva
  • Visoki nivoi omega-3 i 6 masnih kiselina podržavaju zdravu kožu iznutra
  • Klinički dokazani antioksidanti, uključujući vitamin E, ublažavaju i hrane kožu i krzno

Važno je nastaviti hranjenje sa PRESCRIPTION DIET Derm Defense hranom za pse za pomoć u održavanju zdravlja kože vašeg psa, čak i posle poboljšanja simptoma. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da im pomogne da nastave uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Proizvođač

Hill’s