Hill’s Science Plan Small&Mini Perfect Weight – 1,5 kg

Hill’s Science Plan Small&Mini Perfect Weight – hrana za minijaturne i male odrasle pse sa piletinom pruža ukusnu, klinički dokazanu ishranu za postizanje i održavanje zdrave težine. Naša formula bogata vlaknima i proteinima, L-karnitinom i kokosovim uljem pomaže u podršci metabolizmu kućnih ljubimaca.

2,450.00 din

Šifra proizvoda: 21119 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Ključne prednosti:

Bezbedno i efikasno mršavljenje sa vidljivim rezultatima. Zdravo održavanje težine i dugotrajna podrška za težinu. Prebiotička vlakna za nežnu probavu.

Preporučuje se za: Odrasli psi stariji od 1 godine koji teže do 10 kg kada su odrasli i zahtevaju manje kalorija (tj. Psi koji su manje aktivni, kastrirani ili na drugi način skloni debljanju).

SASTAV: Pšenica, brašno od kukuruznog glutena, brašno od kukuruza, piletine i ćuretine, brašno od graška, svarenje, celuloza, komade sušenog paradajza, laneno seme, životinjska mast, sušena pulpa repe, kokosovo ulje (2,2%), minerali, sušena šargarepa.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskom kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Proizvođač

Hill’s