Hill’s Science Plan Puppy Medium Lamb – 14 kg

Hill’s Science Plan Puppy Medium Lamb Healthy Development je hrana namenjena štencima srednjih rasa od 3 nedelje do 12 meseci starosti. Hrana pogodna za ishranu skotnih kuja i kuja koje doje jer obezbeđuje do 4 puta veću količinu energije nego uobičajna hrana za odrasle pse.

12,400.00 din

Šifra proizvoda: 21057 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Hill’s hrana za pse sa jagnjetinom i pirinčem bogata je ukusom i pažljivo formulisana za razvojne potrebe štenaca, tako da oni najbolje započinju život i rastu punim potencijalom. DHA iz ribljeg ulja za zdrav razvoj mozga i oka. Kvalitetni proteini za izgradnju vitkih mišića. Uravnoteženi minerali za jake kosti i zube.

Preporučuje se za: Štenad do 1 godine i skotne kuje i kuje dojilje srednjih rasa pasa.

Sastav: Kukuruz, jagnjeći obrok, životinjska mast, brašno od kukuruznog glutena, sojino brašno, pivarski pirinač, varenje, pulpa sušene repe, minerali, riblje ulje, laneno seme.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskom kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

Dodatne informacije

Težina 14 kg
Proizvođač

Hill’s