Hill’s Science Plan Adult Medium Light – 12 kg

Hill’s Science Plan Adult Medium Light – hrana za odrasle pse srednjih rasa sa piletinom. Precizna ishrana za manje aktivne odrasle pse kojima je potrebna niskokalorična hrana da bi održali zdravu težinu i način života.

11,000.00 din

Šifra proizvoda: 21113 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

15% manje kalorija u odnosu na regularnu Hills hranu. Manje kalorija i L-karnitin pomažu u promociji idealne telesne težine. Omega-6 i vitamin E za lepu kožu i krzno.

Preporučuje se za: Odrasli psi srednjih rasa starosti 1-6 godina kojima je potrebno manje kalorija (tj. Psi koji su manje aktivni, kastrirani ili na drugi način skloni debljanju).

Sastav: Obrok od kukuruza, piletine i ćuretine, brašno od graška, brašno od glukoze od kukuruza, svarenje, celuloza, životinjska mast, pulpa sušene repe, biljno ulje, minerali, laneno seme.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskom kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Proizvođač

Hill’s