Hill’s Science Plan Mature Sterilised Cat – 300 g

Hill’s Science Plan Mature Sterilised Cat suva hrana za sterilisane, starije mačke ima jedinstvenu formulu za upravljanje težinom koja pomaže sterilisanim mačkama da se ostanu vitalne. Napravljeno od visokokvalitetnih, lako svarljivih sastojaka.

800.00 din

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 21195 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Sa dodatkom L-karnitina, klinički dokazano pomaže mačkama da ostanu vitke i aktivne. Kontrolisani nivoi minerala za zdrav urinarni sistem. Nizak sadržaj masti i visok nivo L-lizina pomažu u održavanju vitalnosti.

Preporučuje se za: Odrasle sterilisane mačke starije od 7 godina.

SASTAV: Kukuruz, pivarski pirinač, brašno od piletine i ćuretine, brašno od kukuruznog glutena, minerali, varenje, riblje ulje, životinjska mast, biljno ulje.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskim kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Proizvođač

Hill’s