Hill’s Science Plan Mature Medium Chicken – 14 kg

HILL’S SCIENCE PLAN Mature Medium Chicken hrana za pse srednjih rasa sa piletinom je formulisana za specifične potrebe starenja. Pruža lako svarljivu ishranu sa sinergijskom mešavinom sastojaka koji pomažu u podršci nivou energije i aktivnosti.

11,500.00 din

Šifra proizvoda: 21093 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Ključne prednosti:

Omega-6 i vitamin E za lepu kožu i krzno. Uravnoteženi minerali za zdravlje srca i bubrega. Kvalitetni proteini za vitke mišiće.

Preporučuje se za: Stariji odrasli psi, srednjih rasa preko 7 godina.

Sastav: Obrok kukuruza, pšenice, piletine i ćuretine, masnoća životinja, svarenje, laneno seme, pulpa sušene repe, minerali, biljno ulje, hidrolizat hrskavice (izvor hondroitin sulfata), hidrolizat ljuske rakova (izvor glukozamina).

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskom kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 14 kg
Proizvođač

Hill’s