Hill’s Science Plan Mature Cat – 1,5 kg

Hill’s Science Plan Mature Cat suva hrana za starije mačke podržava graciozno starenje mačaka. Pruža sinergijsku mešavinu sastojaka koji pomaže u podršci nivou energije i aktivnosti.

2,650.00 din

Šifra proizvoda: 21198 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Neophodan taurin za zdravlje srca i uravnoteženi minerali za podršku bubrezima i bešici. Vitamin E, omega-3 i -6 za lepu kožu i krzno. Lako probavljivi sastojci sa prirodnim vlaknima za zdravu probavu.

Preporučuje se za: Odrasle mačke starije od 7 godina.

SASTAV: Pileće i ćureće brašno, pšenica, kukuruz, kukuruzni glutenski obrok, životinjska mast, pivarski pirinač, svarenje, minerali, laneno seme, riblje ulje, biljno ulje.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskim kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Proizvođač

Hill’s