Hill’s Science Plan Mature Adult Chicken Wet – 6×370 g

Vaš pas će voleti ukus ove hrane. Za starije pse sa piletinom, nežne, glatke teksture. Ima savršenu ravnotežu ukusa. Precizno uravnotežena za isporuku odgovarajuće količine energije za podršku idealnoj telesnoj težini kod odraslih pasa starijih od 7 godina.

2,280.00 din

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 21147 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Omega-6 i vitamin E za lepu kožu i krzno. Uravnoteženi minerali za zdravlje srca i bubrega. Kvalitetni proteini za vitke mišiće.

Hill’s Science Plan Mature Adult Chicken Wet preporučuje se za: Odrasli psi stariji od 7 godina.

Sastav: Piletina, ječam, kukuruz, svinjska jetra, surutka u prahu, pulpa sušene repe, biljno ulje, kukuruzni glutenski obrok, svarenje, minerali.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskim kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Proizvođač

Hill’s