Hill’s Science Plan Large Perfect Weight – 12 kg

Hill’s Science Plan Large Perfect Weight – hrana za velike odrasle pse sa piletinom pruža ukusnu, klinički dokazanu ishranu za postizanje i održavanje zdrave težine. Naša formula bogata vlaknima i proteinima, L-karnitinom i kokosovim uljem pomaže u podršci metabolizmu kućnih ljubimaca.

10,950.00 din

Šifra proizvoda: 21126 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Ključne prednosti:

Bezbedno i efikasno mršavljenje sa vidljivim rezultatima. Zdravo održavanje težine i dugotrajna podrška za težinu. Prebiotička vlakna za nežnu probavu.

Preporučuje se za: Odrasli veliki psi stariji od 1 godine kojima je potrebno manje kalorija (tj. Psi koji su manje aktivni, kastrirani ili na drugi način skloni debljanju).

Sastav: Pšenica, brašno od glutena od kukuruza, brašno od kukuruza, piletine i ćuretine, brašno od graška, celuloza, svarenje, paradajz pomaka, laneno seme, životinjska mast, pulpa sušene repe, kokosovo ulje, minerali, sušena šargarepa.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskom kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Proizvođač

Hill’s