Hill’s Science Plan Kitten Tuna – 1,5 kg

Hill’s Science Plan Kitten Tuna suva hrana za mačiće sa tunjevinom. Posebno je formulisana za razvojne potrebe mačića, tako da oni najbolje započinju život i rastu punim potencijalom.

2,800.00 din

Šifra proizvoda: 21159 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

Podržava imunitet i zdrav rast mačića. DHA iz ribljeg ulja za zdrav razvoj mozga i oka. Uravnoteženi minerali za jake kosti i zube.

Preporučuje se za: Mačići, od odbijanja do 1 godine i trudne mačke ili mačke dojilje.

SASTAV: Pileće i pureće brašno, kukuruz, životinjska mast, brašno od tune, brašno od glutena od kukuruza, svarenje, laneno seme, minerali, sušena pulpa repe, riblje ulje, biljno ulje.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskim kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Proizvođač

Hill’s