Hill’s Science Plan Adult Medium Tuna – 2,5 kg

Hill’s Science Plan Adult Medium Tuna i pirinač je hrana namenjena odraslim psima srednjih rasa sa prosečnim dnevnim aktivnostima, telesne težine između 10 i 25 kilograma.

3,350.00 din

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 21077 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Hrana za odrasle pse sa tunjevinom i pirinčem posebno je formulisana da podstakne energetske potrebe pasa tokom vrhunca njihovog života. Napravljeno od visokokvalitetnih, lako svarljivih sastojaka. Omega-6 i vitamin E za lepu kožu i krzno. Kvalitetni proteini za vitke mišiće. Lako probavljivi sastojci i vlakna za zdravu probavu.

Preporučuje se za: Odrasli psi starosti 1 – 6 godina srednjih rasa.

Sastav: Kukuruz, pivarski pirinač, sojino brašno, životinjska mast, brašno od tune, brašno od piletine i ćuretine, brašno od glutena od kukuruza, svarenje, biljno ulje, laneno seme, minerali.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskom kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 2.5 kg
Proizvođač

Hill’s