Hill’s Science Plan Adult Medium Lamb – 2,5 kg

Hill’s Science Plan Adult Medium Lamb Jagnjetina i pirinač je hrana namenjena odraslim psima srednjih rasa sa prosečnim dnevnim aktivnostima, telesne težine između 10 i 25 kilograma.

2,400.00 din

Šifra proizvoda: 21073 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Hrana za odrasle pse sa jagnjetinom i pirinčem posebno je formulisana da podstakne energetske potrebe pasa tokom vrhunca njihovog života. Napravljeno od visokokvalitetnih, lako svarljivih sastojaka. Omega-6 i vitamin E za lepu kožu i krzno. Kvalitetna jagnjetina i pirinač za nežnu, zdravu probavu. Kvalitetni proteini za vitke mišiće.

Preporučuje se za: Odrasli psi starosti 1 – 6 godina srednjih rasa pasa.

Sastav: Kukuruz, pšenica, jagnjeće brašno, sojino brašno, životinjska mast, brašno od kukuruznog glutena, pivarski pirinač, svarenje, biljno ulje, laneno seme, minerali.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskom kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

 

Dodatne informacije

Težina 2.5 kg
Proizvođač

Hill’s