Hill’s Science Plan Adult Cat Urinary Health – 1,5 kg

Hill’s Science Plan Adult Cat Urinary Health suva hrana za mačke je posebno formulisana da podrži ceo urinarni sistem. Pogodno za sterilisane mačke.

3,000.00 din

Šifra proizvoda: 21179 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Kontrolisani minerali za podršku zdravom urinarnom sistemu. Vitamin E i omega-6 za zdravu kožu i krzno. Pileći protein visokog kvaliteta za ukusan hranljiv obrok.

Preporučuje se za: Odrasle mačke od 1 do 6 godina starosti.

SASTAV: Obrok od kukuruza, piletine i ćuretine, obrok od glutena od kukuruza, životinjska mast, minerali, riblje ulje, svarenje.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskim kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Proizvođač

Hill’s