Hill’s Science Plan Adult Cat Lamb – 300 g

Hill’s Science Plan Adult Cat Lamb suva hrana za odrasle mačke sa jagnjetinom, posebno je formulisana da podstakne energetske potrebe mačaka tokom njihovog životnog doba. Napravljeno od visokokvalitetnih, lako svarljivih sastojaka.

720.00 din

Šifra proizvoda: 21161 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Neophodan taurin za zdravlje srca i uravnoteženi minerali za podršku bubrezima i bešici. Kvalitetni proteini za vitke mišiće. Vitamin E, omega-3 i omega-6 za lepu kožu i krzno.

Preporučuje se za: Odrasle mačke od 1 do 6 godina.

SASTAV: Pivarski pirinač, brašno od kukuruznog glutena, brašno od piletine i ćuretine, kukuruz, životinjska mast, jagnjeće brašno, svarenje, minerali, sušena pulpa repe, riblje ulje.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskim kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Proizvođač

Hill’s