Hill’s Science Plan Adult Cat Hairball Indoor – 300 g

Hill’s Science Plan Adult Cat Hairball Indoor hrana za mačke u koje borave u zatvorenom prostoru posebno je formulisana za izbegavanje nastanka klupka dlake kod odraslih mačaka.

820.00 din

Šifra proizvoda: 21182 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Napredna tehnologija vlakana za smanjenje nastanka dlaka. Sa malo masti i kalorija za idealnu telesnu težinu. Kvalitetni proteini za vitke mišiće.

Preporučuje se za: Odrasle mačke od 1 do 6 godina kako bi pomogle u smanjenju dlačica kod mačaka koje žive u zatvorenom.

SASTAV: Pileće i ćureće brašno, kukuruz, pivski pirinač, brašno od kukuruznog glutena, celuloza, minerali, digestiv, biljno ulje, životinjska mast.

Proizvodna linija Hill’s Science Plan:

Hill’s™ Science Plan™ je potpuna, uravnotežena i precizno izbalansirana hrana s vrhunskim kvalitetom sastojaka i bez nepotrebnih aditiva, prilagođena individualnim potrebama pasa i mačaka. Svaki Science Plan proizvod takođe sadrži jedinstvenu, snažnu i klinički dokazanu antioksidativnu formulu koja održava jak imunološki sistem Vašeg ljubimca.

Hill’s spada među prve kompanije koje su razvile posebne hranjive materije koje pomažu u lečenju određenih problema i bolesti kod pasa i mačaka. Ovo istraživanje iskorišćeno je za razvoj najboljih postojećih hranjivih materija za zdrave ljubimce.

 

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Proizvođač

Hill’s