Fortan Cervico – 300 g

Fortan Cervico – 300 g

Preparat obogaćen vitaminom H za lečenje bolesti kože i dlake pasa i mačaka

2,250.00 din

Šifra proizvoda: 29367 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Cink je kao element u tragovima komponenta brojnih enzima i kao rezultat toga, neophodan za metabolizam proteina i ugljenih hidrata, a posebno za obezbeđivanje normalnog razvoja ćelija kože. Fitinska kiselina sadržana u žitaricama i proizvodima od soje narušava apsorpciju cinka u telu, što čini dodatni cink neophodnim ako se ova hrana koristi. Povećavaju se potrebe za cinkom kod dugodlakih pasa, posebno tokom liganja.

Fortan Cervico pruža visokokvalitetne proteine. Brojne esencijalne aminokiseline takođe poboljšavaju apsorpciju proteina sadržanih u hrani životinje, bilo da su životinjskog ili biljnog izvora, što zauzvrat povećava vitalnost i opštu otpornost na bolesti i jača mišiće. Pored toga, metabolizam kože se efikasno aktivira, poboljšava se rast dlake i čvrstoća kandži. Cervico osigurava optimalno snabdevanje biotinom i može se jednostavno dodati svakodnevnoj hrani životinje.

Sastav: 

Sastojci: Kvasci, proizvodi od povrća.

Garantovana analiza: Sirovi proteini 46,5%, sirovi pepeo 6,9%, sirova ulja i masti 3,9%, sirova vlakna 1,7%. Aditivi: nutritivni dodaci po kg: Biotin iz D – (+) – biotina 200.000 mg vitamina B1 / Tiamin mononitrat

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Proizvođač

Fortan