Fortan Catfortan – 90 g

Fortan Catfortan – 90 g

Catfortan sadrži esencijalne vitamine, minerale, elemente u tragovima i aminokiseline

1,550.00 din

Šifra proizvoda: 29414 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Opis: Raznovrsna, odgovarajuća i uravnotežena ishrana osnova je za optimalan razvoj, zdravlje, dobrobit i performanse vaše mačke do visokih godina. Naročito je domaća mačka daleko odmakla od svoje prirodne ishrane, uglavnom mesa i krvi sveže ulovljenog plena. Samo ova dijeta osigurava da mačka dobije sve svoje neophodne biološke agense. Meso nije dovoljno!

Čak ni najbolje, sveže mišićno meso zaklanih životinja nije kompletno sa svim hranljivim sastojcima, a kamoli u kuvanoj, sušenoj i konzerviranoj hrani. Nedostaci mogu dovesti do problema u razvoju i slabih performansi. Bolesti i nepopravljiva šteta mogu se prouzrokovati neoptimalnim hranjenjem. Mačke imaju neobično velike potrebe za taurinom koji podstiče različite funkcije njihovog metabolizma.

Redovno prihranjivanje Catfortana je neophodno kako bi se izbegao nedostatak taurina. Catfortan je posebna priprema za oporavak, dopunu ishrane i jačanje za sve mačke. Kod mladih mačaka podržava čitav razvoj i rast kostiju i mišića. Preporučuje se redovna dopunska hrana sa odabranim hranjivim sastojcima prilagođenim starosti i potrebama vaše mačke.

Catfortan sadrži esencijalne vitamine, minerale, elemente u tragovima i aminokiseline koji su prirodno sadržani u visokokvalitetnim, specijalno osušenim kvascima, peptonima, biljkama i hemoglobinu. Prirodna ravnoteža sastojaka rezultira uzajamno podržavajućim i delimično pojačavajućim efektom.

Sastav: Kvasci, minerali, mleko / mlečni proizvodi, proizvodi od povrća, alge, seme, hemoglobin, želatin hidrolizat

Garantovana analiza: Sirovi proteini 34,4%, sirove masti 4,5%, sirova vlakna 1,7%, sirovi pepeo 19,5%, kalcijum 4,49%, fosfor 2,2%.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Proizvođač

Fortan