Essential The Jaguar – 1,5 kg

ESSENTIAL The JAGUAR hrana bez žitarica je naša preporuka za optimalnu ishranu mačaka i mačića svih veličina i rasa. Sa našom jedinstvenom recepturom koja sadrži 80% piletine, lososa, pastrmke i jaja, sigurni smo da će čak i najprobirljivije mačke podeliti naše oduševljenje ESSENTIAL hranom.

2,380.00 din

Šifra proizvoda: 13197 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Kome je namenjena hrana?

Najvažnija stvar za nas u Essential Foods-u je da naša hrana pomogne Vašoj mački da živi dugačak i zdrav život. Essential The Jaguar je hrana namenjena ishrani odraslih mačaka i mačića svih rasa i veličina.

Potrudili smo se da napravimo ne samo hranu koju će Vaša mačka voleti da jede, već i da sirovinski sastav hrane bude onakav kakav bi jela i u prirodi. Uspeli smo da napravimo najukusniji obrok za mačke svih vremena. Napravljena od minimum 95% pačetine iz slobodnog uzgoja iz Gresinghama, regionalne Ross&Kobb piletine, lososa iz Škotske, divlje pastrmke i svežih jaja. Bez ikakve sumnje: ovo je najbolja hrana ikada proizvedena!

Nutritivna senzacija u ishrani mačaka

BOF princip ( Princip ishrane baziran na ponašanju životinja ) u svojoj suštini ima za cilj održavanje stabilnog nivoa šećera u krvi životinja tokom čitavog dana. Mi u Essential Foods-u smo uspeli u tome, praveći hranu koja je promenila mnoge živote mačaka i pobrala veliki broj nagrada upravo zahvaljujući činjenici da svojim sastavom održava stabilan nivo insulina u krvi. Za razliku od ostalih hrana na tržištu, The Jaguar nudi posebno veliku nutritivnu vrednost zahvaljujući visokom sadržaju svežih izvora proteina i niskoj temperaturi na kojoj se oni pripremaju. Rezultati koje postižemo potpunim ispunjenjem BOF principa ishrane su prilično impresivni.

Najvažniji sastojci:

Pačetina –  Naša pačetina je iz slobodnog uzgoja Gresingham pataka ( što je takođe i ime kompanije koja nam dostavlja ovu sirovinu )

Piletina – naša Ross&Kobb piletina je iz Engleske

Losos –  losos koji ulazi u sastav naše hrane se uzgaja u ribnjacima „Scottish Atlantic Salmon” i pun je Omega 3 masnih kiselina. Sva tri izvora Omega masnih kiselina ulaze u sastav Essential hrane : ALA., DHA i EPA

Pastrmka – pastrmka u našoj hrani potiče iz reke Avon blizu Salisbura u Engleskoj

Sveža jaja –  sveža jaja su odličan izvor proteina, esencijalnih amino-kiselina i nutritienata Luteina i Holina ( vitamin B )

Sastav: Sveže pripremljena piletina i pačetina bez kostiju, sušena piletina i pačetina, sveže pripremljeni losos i pastrmka, krompir, sveža jaja, slatki krompir, grašak, sveže pripremljena pileće džigerica, pileće mast(2%),pileći sos, alfalfa(lucerka), vlakna graška, lososovo ulje,minerali, vitamin, brusnica, akai, borovnica, jabuka,paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, neven, morske alge, žen-šen, zeleni čaj, đumbir, probiotici.

Analitički sastav: proteini 40%, ulja i masti 20%, vlakna 3%, pepeo 9%

Dodaci po kg: Vitamini: Vit.A ( u obliku retinyl acetata) 26000IU, Vit.D3 300mg. Mikroelementi: Zn Helat amino kiselinski hidrat 580mg, Fe Helat amino kiselinski hidrat 440mg, Mn Helat amino kiselinski hidrat 175mg, Cu Helat amino kiselinski hidrat 45mg, kalijum jodid 0,95mg, natrijum selenit 0,6mg. Amino kiseline: Taurin 2000mg, DL-Metionin 2000mg, L-Karnitin 105mg.

Tehnološki dodaci: Probiotici: sadrže E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 ( SF68: NCIMB 10415) 1 000 000 000 cfu/kg kao pomoć u uspostavljanju, održavanju i oporavku crevne flore mačaka.

Prikazane dnevne količine hrane su orijentacione i treba ih prilagoditi individualnim potrebama Vaše mačke. Svako mače/mačka su jedinstveni i optimalna dnevna količina hrane značajno varira u zavisnosti od mnogo faktora uključujući starost,aktivnost, metabolizam i okruženje.

Sveža, čista pijaća voda uvek treba da bude dostupna.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Proizvođač

Essential