Essential The Beginning Small Breed – 3 kg

ESSENTIAL THE BEGINNING SMALL BREEDS je posebno formulisana hrana za štenad i juniore patuljastih i malih rasa pasa. Naši sastojci su najvišeg kvaliteta na koji će Vas ESSENTIAL hrana navići. Obrok prati BOF princip ishrane pasa i ne sadrži žitarice, kao ni GMO sastojke.

3,700.00 din

Šifra proizvoda: 13194 Kategorije: , Oznake: , ,
Spread the love

Opis

ESSENTIAL the BEGINNING je hrana bez žitarica namenjena ishrani štenaca i juniora koji će , kada odrastu, imati maksimum 15kg.  Svi sastojci su vrhunskog kvaliteta na koji ste navikli kada je u pitanju ESSENTIAL linija proizvoda. Hrana prati BOF koncept ishrane pasa.

Važna napomena: Štenci koji će u odraslom dobu imati preko 15 kg težine trebalo bi da se hrane ESSENTIAL the BEGINNING LARGE BREED od 8 nedelje života

ZA ODGAJIVAČE:

Početi sa ishranom štenaca  ESSENTIAL the BEGINNING hranom već  od 3 nedelje života.

Potopite hranu u prokuvanu i prohlađenu vodu, kako bi napravili kašu i lagano uvodite hranu u ishranu štenaca. Takođe preporučujemo  davanje ove hrane kujama pred porođaj, kako bi im pružila dodatnu snagu i energiju kao i tokom dojenja štenaca.

BOF – koncept ishrane baziran na održavanju optimalnog nivoa šećera u krvi ljubimaca tokom čitavog dana, a koji oponaša prirodnu ishranu pasa . Mi u ESSENTIAL-u smo uspeli da postignemo ovo uz pomoć naše nagrađivane hrane koja pozitivno menja kvalitet života pasa i mačaka.

BOF osigurava da nivo šećera u krvi ljubimca u svakom momentu bude na optimalnom nivou.Visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura na kojoj se ono termički obrađuje znači da naša hrana sadrži fantastične nutritivne vrednosti u odnosu na hrane koje se masovno proizvode i koriste u ishrani pasa.

Bobice, semenje i bilje imitiraju sadržaj stomaka plena pasa u prirodi, a veličina i oblik samih granula obezbeđuju da ih pas dobro sažvaće pre nego što ih proguta.

Rezultati korišnjenja naše hrane, napravljene po BOF konceptu oduzimaju dah.

Ishrana ESSENTIAL-om će pozitivno uticati na mentalno zdravlje Vašeg psa. Neki izveštaji govore o veoma značajnim pozitivnim  promenama u ponašanju, neki o nešto manjim promenama ali svakako pzitivna promena postoji u svim slučajevima.

SASTAV:

Sveža i sušena piletina i pačetina, losos , pastrmka i jaja čine 85% sastava hrane, od čega su 42% sveže namirnice
Ostalo su: povrće, semenje, bilje, bobice, voće, vitamini, minerali
Proteini 34%
Masti 22%
Minerali  8%
Voda 8,5%
Omega 6 3,6%
Omega 3 1,7%
Kalcijum 1,6%
Fosfor 1,3%
Glukozamin 0.09%
Hrondroitin 0,07%

ADITIVI PO KILOGRAMU:

Vitamin A 15000 IU/kg, Vitamin D3 2000 IU/kg, taurin 1500 mg/kg, gvožđe 333 mg/kg, mangan 233 mg/kg, cink 233 mg/kg, bakar 15 mg/kg, jod 1,6 mg/kg, selen 0,57 mg/kg,
Sadrži prirodne prezervanse i antioksidanse

SAVET
Preporučujemo serviranje THE BEGINNING SMALL BREEDS od 2 meseca života, pa do 10-12 meseca. Nakon toga treba preći na jednu od ESSENTIAL hrana za odrasle pse iz našeg asortimana sa oznakom SMALL BREEDS.

RECEPT
Sveža piletina i pačetina, sušena piletina i pačetina, slatki krompir, pileća mast, grašak, svež losos i pastrmka, sveže celo jaje, seme lana, krompir, pileća jetra, mladice lucerke, vitamini, minerali, MOS, FOS, glukozamin*, hondroitin*, MSM* (* svi iz prirodnih izvora), brusnica, akai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morska trava, neven, ženšen, zeleni čaj, đumbir.

TEMPERATURA PRIPREME – 90°C

ROK UPOTREBE
12 meseci od datuma proizvodnje.
Datum, vreme i jedinstveni broj proizvoda su utisnuti na vreći.

PREPORUKE ZA ČUVANJE
Preporučujemo korišćenje ESSENTIAL kutije za hranu. Hranu je najbolje čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti i u zatvorenoj posudi. Ovakav način čuvanja će obezbediti da i poslednji obrok ima podjednako dobar ukus kao prvi.

SAVETI ZA PSE KOJI VOLE SPECIFIČAN UKUS
Po našem iskustvu većina štenadi pronalazi ESSENTIAL ukus neodoljivim. Nemojte se iznenaditi ako štene ne završi obrok. To nije zbog ukusa, već zato što ESSENTIAL daje osećaj sitosti, na koji će se štene vremenom navići. Ako štene ima poseban ukus, probajte sa sipanjem malo ugrejane vode preko obroka. Možete umešati i 1 - 2 kašike ESSENTIAL OMEGA 3 ulja. Veličina i oblik granula su prilagođeni vilici patuljastih i malih rasa pasa.

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Proizvođač

Essential