Dr.VET Stressvet – 100 tableta

Dr.VET Stressvet – vitaminsko mineralni dodatak u ishrani pasa i mačaka – 100 tableta

Stressvet je dodatak u ishrani pasa i mačaka koji može pomoći u sprečavanju nervoze i smirivanju na prirodan način, a da ih pritom ne uspava.

1,750.00 din

Šifra proizvoda: 28267 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Analitičke vrednosti: celuloza 27,96 %, protein 4,9 %, pepeo 4,15 %, masti 0,35 %, magnezijum 1,1%.

Sadržaj po kg: Valeriana officinalis 100.000 mg, L- triptofan 43.000 mg, Leonurus cardiaca 43.000 mg, Melissa officinalis 21.500 mg, Ocimum basilicum 14.500 mg, Thymus vulgaris 7.150 mg, Magnezijum oksid 1.500 mg, Vitamin B 12 1,5 mg.

Sadržaj pomoćnih supstaci: mikrokristalna celuloza, silicijum dioksid, magnezijum stearat.

Doziranje: 1 tableta do 10 kg telesne mase psa/mačke dnevno. Po potrebi dozu povećati na 2 tablete do 10 kg telesne mase, posebno u danu očekivanog stresa, puta i sl. Bezbedan za dužu upotrebu.

Stressvet  je dodatak u ishrani pasa i mačaka koji može pomoći u sprečavanju nervoze i smirivanju na prirodan način, a da ih pritom ne uspava.Nema neželjenih efekata, ne izaziva zavisnost i bezbedan je za upotrebu u dužem vremenskom periodu. Pomozite svom ljubimcu da ostane smiren u stresnim situacijama pomoću Stressveta. Proizvod u svom sastavu sadrži amino kiselinu Triptofan  i pažljivo odabrane biljke čije dejstvo ima pozitivan efekat na centralni nervni sistem.

Triptofan je amino kiselina, od koje se u organizmu sintetiše serotonin( neurotransmiter -prenosioc informacija između nervnih ćelija). Serotonin ima veoma važnu ulogu u smanjenju stresa i ublažavanju agresivnog ponašanja naših ljubimaca.

Biljke koje ulaze u sastav Stressveta (Valeriana officinalis, Leonurus cardiac, Melissa officinalis, Ocimum basilicum, Thymus vulgaris) imaju relaksirajući efekat na organizam. Koristi se za otklanjanje posledica svakodnevnog stresa i razdražljivosti.

Vi najbolje znate  vašeg ljubimca i poznate su vam situacije koje kod njega izazivaju stres. To ih može sprečiti da uživaju u normalnim aktivnostima tokom dana. Stressvet je način da im pomognete da se opuste i zabave.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Proizvođač

Dr.VET