Dog Booster Mass Energy – 90 tableta

DOG BOOSTER omogućava:

  • Lakše formiranje mišićne mase pri normalnoj ishrani
  • Nadoknađuje potrebne elemente u slučaju nedovoljne ili loše ishrane
  • Sprečava formiranje masnih naslaga
  • Daje dodatnu energiju u uslovima pojačanog treninga

2,160.00 din

Šifra proizvoda: 26830 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

Osobine i dejstva:

DOG BOOSTER omogućava:

  • Lakše formiranje mišićne mase pri normalnoj ishrani
  • Nadoknađuje potrebne elemente u slučaju nedovoljne ili loše ishrane
  • Sprečava formiranje masnih naslaga
  • Daje dodatnu energiju u uslovima pojačanog treninga

Namena

DOG BOOSTER je namenjen velikim i teškim rasama za pravilno formiranje telesne definicije, ispravku problema u razvoju kod loše ishrane, i kao energetski dodatak za vreme treninga i dresure kod radnih pasa.

Metionin je esencijalna aminokiselina neophodna je za sintezu kreatina, koji učestvuje u stvaranju energije i mišićne mase. Pored toga, metionin podiže nivo glutationa, antioksidanta koji se troši tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti.

Lizin je jedna od dvadeset esencijalnih aminokiselina koje se prirodno nalaze u proteinima životinjskog porekla. Neophodan je za stvaranje antitela, hormona, enzima i vezivnog tkiva. Važan je za pravilan rast i razvoj skeleta dece, a za odrasle je važan jer pomaže apsorpciju i skladištenje kalcijuma, učestvuje u stvaranju kolagena i drugih vlaknastih proteina neophodnih za obnavljanje tkiva.

Triptofan je prirodni relaksant, pomaže kod problema sa nesanicom tako što poboljšava san; smanjuje anksioznost i depresiju; pomaže pri lečenju migrene; poboljšava imuni sistem; smanjuje rizik od grčeva musculature arterija i miokarda; u kombinaciji sa lizinom smanjuje nivo holesterola.

Treonin je važan sastojak kolagena, elastina i enamel proteina; sprečava stvaranje naslaga masti u jetri; poboljšava funkciju digestivnog trakta, poboljšava metabolizam i asimilaciju.

L-karnitin se koristi za povećanje oslobađanja energije (u slučaju povećanog napora, intenzivnog treninga, jer se sagorevanjem masti oslobađa velika količina energije).

TAURIN poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina, sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak, neophodan je za rehidraciju ćelija, daje ćelijama veći volumen.

MSM (metil-sulfonil- metan) je prirodni, jestivi oblik sumpora koji igra važnu ulogu u formiranju kolagena, keratina, hrskavice i elastina koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, noktima.

Sastav

SASTAV 100g 1 tbl./2200mg
Methionine
L-Lysine
Threonine
Tryptophane
L-Carnitine
Taurine
MSM
OSTALO

1 tableta na svakih 10 kg telesne težine dnevno, od 15 do 45 dana.

Napomena:

Čuvati na suvom na sobnoj temperaturi.

 

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Proizvođač

Interagrar