BioDiar za mačke – 70 kapsula

Vet Planet BioDiar za mačke – 70 kapsula

Dodatak hrani za životinje u kapsulama.

970.00 din

Šifra proizvoda: 22932 Kategorije: , Oznake: ,
Spread the love

Opis

SASTAV:

Biljni ekstrakti  suvi:

  • Pitomi kesten
  • Origano
  • Rogač
  • Timijan

PRIMENA:

Biodiar predstavlja preparat sa pažljivo odabranom i izbalansiranom smešom suvih ekstrakata biljaka, koje svojim lekovitim svojstvima doprinose normalizaciji digestivnih funkcija, ublažavaju simptome infekcije gastrointestinalnog trakta, dovode do zaustavljanja proliva, jačaju lokalni imunitet i uspostavljaju mikrobiološku ravnotežu. Ovaj proizvod sprečava i ublažava dejstvo bakterija i virusa, kao i uticaj faktora stresa, kome su izložene životinje koje se transportuju, vakcinišu, menjaju ambijent ili ishranu. Biodiar svojim antiinflamatornim, antibakterijskim, antivirusnim, antiseptičnim i adstrigentnim svojstvima ublažava i zaustavlja simptome digestivnih infekcija i poremećaja. Deluje na povećanje apetita i konverziju hrane. Jača imunitet i poboljšava opšte stanje organizma životinja.

Pitomi kesten i Rogač imaju intenzivno sinergističko adstrigentno dejstvo sa svojim taninima koji imaju sposobnost vezivanja proteina a samim tim i sposobnost vezivanja toksina i bakterija u gastrointestinalnom traktu. Reaguju sa ćelijskim zidom bakterija, oštećujući ga i sprečavaju razmnožavanje bakterija. Takođe tanini imaju antihemoragična svojstva.

Origano ima veoma snažan antibakterijski potencijal sa samim alkaloidima karvarkrola i timol-a.

Timijan je prisutan zbog izražene činjenice imuniteta kod životinja.

CILJNE VRSTE ŽIVOTINJA: Psi, mačke

DOZIRANJE:

Mali psi i mačke: 1 kapsula, dva puta dnevno

Srednji psi: 2 kapsule, dva puta dnevno

Veliki psi: 3 kapsule, dva puta dnevno

KONTRAINDIKACIJE: Nema

NEŽELJENA DEJSTVA: Nema

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od svetlosti i vlage. Čuvati van domašaja dece. Čuvati u zatvorenom pakovanju.

NAČIN IZDAVANJA: Izdaje se bez recepta.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Proizvođač

Vet Planet